search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:23
MENU CLOSE

Λυκουρέζος για Λάσκαρη: «Μείναμε μαζί για 41 χρόνια, παντρεμένοι, με πολλές διακυμάνσεις» (Video)

14.04.2024 20:32
zoi-laskari (1)

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του και την ζωή του με την Ζωή Λάσκαρη.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στην μακρόχρονη σχέση με την Ζωή Λάσκαρη, τον πρόωρο θάνατό της ενώ αποκάλυψε και τι θα ήθελε να κάνει αν δεν ασχολούταν με τη νομική.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, ενδεχομένως, να μην ήμουν καν δικηγόρος. Η πρώτη μου αγάπη ήταν η αρχιτεκτονική και η δεύτερη αγάπη μου ήταν το θέατρο, η σκηνοθεσία δηλαδή, κάτι που επίσης δεν ακολούθησα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Για τη σχέση του με τη Ζωή Λάσκαρη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξομολογήθηκε: «Ήρθε η Ζωή Λάσκαρη στη ζωή μου, μείναμε μαζί για 41 χρόνια, παντρεμένοι, με πολλές διακυμάνσεις στη ζωή μας. Πάρα πολύ θετική παρουσία. Το κενό αυτό δεν καλύπτεται με τίποτα. Συνεπώς, όμως, το θέατρο πάντα έμεινε κοντά μου. Το γεγονός ότι συμβιώσαμε 41 χρόνια δείχνει ότι και οι όποιες αταξίες συγχωρέθηκαν».

«Την πίεσα πολύ την Ζωή Λάσκαρη για να δεχθεί να με παντρευτεί γιατί δεν ήθελε έναν δεύτερο γάμο εύκολα. Τελικά όμως ήταν κάτι το οποίο χάρηκε που αποφάσισε να κάνει. Έφυγε πολύ ξαφνικά και ενώ ετοίμαζε ένα καινούργιο έργο, όπως η ίδια ήθελε. Έλεγε πάντοτε πως ήθελε να φύγει στον ύπνο της χωρίς να υποφέρει, μόνο που αυτό έγινε λίγο νωρίς», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Διαβάστε επίσης:

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Με τον Μηνά Χατζησάββα ανασαίναμε ο ένας με την ανάσα του άλλου»

Το αντίο της Τάνιας Τσανακλίδου στον Γιάννη Φέρτη: «Ήσουν ο πιο υπέροχος άντρας που γνώρισα»

H ανάρτηση της Ντενίση για τον Γιάννη Φέρτη: «Ήταν αυτός που μ’ έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:14