search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:16
MENU CLOSE

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Με τον Μηνά Χατζησάββα ανασαίναμε ο ένας με την ανάσα του άλλου»

14.04.2024 20:21
xatzisavvas_karabeti

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος μίλησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Μανώλης Μητσιάς, με αφορμή το πρόγραμμα σπουδαίων ελλήνων ποιητών και στιχουργών που παρουσιάζουν στο Παττίχειο Λεμεσού στις 17/4 και στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου στις 18/4

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία και τη στενή φιλία της με τον Μηνά Χατζησάββα, καθώς και στην απώλειά του που τη συγκλόνισε.

«Ο Μηνάς ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Όταν συναντηθήκαμε το 1983 ήμασταν πάρα πολύ νέοι, είχαμε 10 χρόνια διαφορά. Ήμουν 25, εκείνος 35», ανέφερε συγκινημένη.

«Ήμασταν σαν αδέρφια με τον Μηνά. Μία εκπληκτική σχέση παραπάνω από φίλοι και συνεργάτες. Τέτοιο δώσιμο και σκηνική εντιμότητα. Από μικρό κορίτσι μπήκα στο θέατρο με ιδανικές συνθήκες» είπε αρχικά.

«Όλες αυτές οι συνεργασίες μας έφερναν και πιο κοντά. Μεγαλώνοντας και εξελισσόμενοι και οι δυο ωριμάζαμε παράλληλα. Όταν συναντιόμασταν μετά από χρόνια ήταν σαν να μην είχε περάσει μία ημέρα. Είχαμε αποκτήσει αυτές τις βάσεις αυτής της χημείας που ανασαίναμε ο ένας με την ανάσα του άλλου», πρόσθεσε.

«Η απώλειά του με σημάδεψε, με συγκλόνισε. Τον αγαπώ και τον σκέφτομαι πάντα με μεγάλη νοσταλγία και να είναι καλά εκεί που είναι», πρόσθεσε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Διαβάστε επίσης:

Το αντίο της Τάνιας Τσανακλίδου στον Γιάννη Φέρτη: «Ήσουν ο πιο υπέροχος άντρας που γνώρισα»

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Γιάννη Φέρτη -Οι ανακοινώσεις ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Λίνας Μενδώνη

H ανάρτηση της Ντενίση για τον Γιάννη Φέρτη: «Ήταν αυτός που μ’ έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:15