search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:48
MENU CLOSE

Γιάννης Φέρτης: Η τελευταία συνέντευξη του σπουδαίου ηθοποιού – «Να! Ηλίθιε!»

14.04.2024 17:27
giannis_fertis

Για την απόφασή του να μην κάνει παιδιά μίλησε στην τελευταία του συνέντευξή στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το 2019, ο Γιάννης Φέρτης.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, ανέφερε: «Στα 21 μου έπαιξα με τη Μελίνα. Δεν ήθελε να πάρει δραχμή από τον Κουν. Ήθελε να παίξει απλώς το έργο. Ήταν “Το γλυκό πουλί της νιότης”. Είχε πάει πολύ καλά τότε. Μετά από χρόνια το ξαναπαίξαμε, το είχε κάνει ο Ντασσέν. Εμφανισιακά τουλάχιστον ήμασταν καλύτεροι από τότε».

«Έτυχε μια εποχή που χρωστάγαμε λεφτά, δεν είχαμε πάει καλά και είπα θα κάνω. Και μετά για κάπου 20 χρόνια έκανα διαφήμιση. Κι αφού ξεχρέωσα, είπα γιατί να μην κάνω; Κατηγορώ πάρα πολλές φορές τον εαυτό μου. Σκέφτομαι πράγματα που έχω κάνει στο παρελθόν και λέω “να! ηλίθιε“. Θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Από βλακεία δεν έκανα. Να μην πω γιατί θα αναφερθώ σε γυναίκα. Όχι ότι δεν ήθελε. Ήθελε και δεν μπορούσε. Μετά πέρασαν κάποια χρόνια που δεν ήθελα πια. Όταν παντρεύτηκα με τη Μαρίνα Ψάλτη δεν ήθελα να κάνω παιδιά γιατί ήμουν 63. Τώρα που έχουν περάσει αρκετά χρόνια, λέω: “Βλακεία έκανα”».

Διαβάστε επίσης:

Τα τρυφερά λόγια της Χρηστίδου στον Συρίγο: «Ο κόσμος μας θα ήταν διαφορετικός αν είχε άντρες σαν εσένα» (Video)

Νίκος Βέρτης: Oι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του (Video)

Μαρία Καβογιάννη: To ντουέτο με την Άννα Βίσση – Viral το video στο TikTok

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:48