ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:07
MENU CLOSE

Τι είπε ο συνήγορος του βιαστή της Δάφνης για τη γνωμάτευση του οφαλμιάτρου

12.05.2017 17:15

 

Η εξέταση του κατηγορουμένου έγινε κατ΄ εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ζαγοραίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υφίσταται ο ισχυρισμός του 52χρονου πως είναι τυφλός σε ποσοστό 95%.

Σύμφωνα με το συνήγορο του Λευτέρη Ειρηνάκη, ο οποίος μίλησε στo pontiki.gr ο οφθαλμίατρος θα υποβάλλει τη γνωμάτευσή του στην εισαγγελία και στη συνέχεια ο 52χρονος θα παραπεμφθεί δημόσιο νοσοκομείο, όπου μετά από εξέταση τριμελής επιτροπή οφθαλμιάτρων να κρίνουν το ποσοστό αναπηρίας του.

Πάντως, την Παρασκευή ο συνήγορος μαζί με τον πατέρα του κατηγορουμένου κατέθεσαν στις δικαστικές αρχές το πιστοποιητικό αναπηρίας του ΚΕΠΑ, όπου αναφέρεται ότι  το ποσοστό τυφλότητας του 52χρονου είναι 95%, όπως  και ίδιος ισχυρίζεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με το συνήγορό του, δεν τίθεται θέμα πλαστογράφησης ή παραποίησης εγγράφου, αφού για την έκδοσή του ο 52χρονος εξετάστηκε από οφθαλμίατρο στο Νοσοκομείο Γεννηματά . Ιδιωτική Οφθαλμολογική  Κλινική και την αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ  στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που έκρινε και το βαθμό της αναπηρίας του.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:07
Exit mobile version