ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:02
MENU CLOSE

Εγκαίνια για το ελληνικό περίπτερο της 57ης έκθεσης Biennale της Βενετίας

15.05.2017 11:42

 

Η 57η Biennale που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της σύγχρονης τέχνης και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στη Βενετία της Ιταλίας, άνοιξε για το κοινό την Κυριακή 14 Μαΐου .

Στα previews που πραγματοποιήθηκαν κατά τις προηγούμενες ημέρες, η ελληνική συμμετοχή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού όλοι οι μεγάλοι παράγοντες και συντελεστές κατέταξαν το περίπτερο της χώρας μας, στα πέντε καλύτερα.

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζονται οι: Αφροδίτη Παναγιωτάκου, αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και ο Κρίστιαν Χατζημηνάς, πρόεδρος της EFA Ventures, οι οποίοι συμμετείχαν ως χορηγοί μεταξύ και άλλων εταιρειών-χορηγών, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η Κατερίνα Κοσκινά, διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) και η Φένια Κοσοβίτσα, Παραγωγός της Blonde Audiovisual Productions.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία των χορηγών αποδεικνύει την υποδειγματική σύμπραξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με την τέχνη και τις καλλιτεχνικές αξίες.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:02
Exit mobile version