search
ΔΕΥΤΕΡΑ 04.08.2025 08:30
MENU CLOSE

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του

03.06.2017 14:48
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του - Media

 

Καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης την επίθεση στα γραφεία του τα ξημερώματα του Σαββάτου.

“Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του όπως και κάθε δημοκρατικός πολίτης ούτε εκβιάζονται ούτε τρομοκρατούνται” τονίζει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση με βόμβες μολότοφ, η οποία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία του, στην οδό Εγνατίας.

Από καθαρή τύχη η εν λόγω άθλια επίθεση δεν είχε ανθρώπινο θύμα , αφού η μια εκ των μολότοφ των τραμπούκων διαπέρασε το τζάμι σταθμευμένου ταξί που ανέμενε στη στάση της Αριστοτέλους.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του όπως και κάθε δημοκρατικός πολίτης ούτε εκβιάζονται ούτε τρομοκρατούνται.

Ο αγώνας μας για να βγει η κοινωνία στο ξέφωτο της αξιοπρέπειας , της προκοπής, της ανάπτυξης, του εκδημοκρατισμού των θεσμών, της ισονομίας συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 04.08.2025 08:29