ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:15
MENU CLOSE

«Στον αέρα το μέλλον του Αραούχο στην Λας Πάλμας» - Ετοιμάζει κίνηση η ΑΕΚ

04.06.2017 16:55

 

Την πρώτη της κίνηση προκειμένου να πείσει την διοίκηση της Λας Πάλμας να δώσει την συγκατάθεση της για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν ετοιμάζει η διοίκηση της «Ένωσης», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Και μπορεί η συγκεκριμένη περίπτωση να συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες, ωστόσο οι πιθανότητες των «κιτρινόμαυρων» αυξάνονται αν ισχύουν τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ‘’udlaspalmas.net’’, η παραμονή του Αραούχο στον σύλλογο από τα Κανάρια μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται:

«Ο Αραούχο θα βρίσκεται στην έναρξη της προετοιμασίας της Λας Πάλμας στις 10 Ιουλίου, ωστόσο το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα. Οι φήμες που συνδέουν τον Γκαμπιγκόλ ή τον Καγέρι με τη Λας Παλμας και η παρουσία στην ομάδα παικτών όμως ο Λιβάγια κάνουν ξεκάθαρο πως δεν έχουν όλοι θέση στο κλαμπ. Είναι δεδομένο ότι ο Αραούχο φαίνεται αναγεννημένος αλλά μπορεί να είναι ο ποδοσφαιριστής που όλοι περιμένουν με τη φανέλα της Λας Πάλμας ή θα πετάξει μακριά από το κίτρινο κλαμπ; Οι επόμενες εβδομάδες είναι το κλειδί για να μάθουμε το μέλλον του» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Πηγή: Sport-fm

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:08
Exit mobile version