search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 01:12
MENU CLOSE

Φώναξαν «ο Αλλάχ θα σε τιμωρήσει» και τη μαχαίρωσαν στη μέση του δρόμου!

07.06.2017 12:50
Φρίκη: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του, έκοψε τον λαιμό της 5χρονης κόρης του και αυτοκτόνησε (Photos) - Media
 
Τρεις γυναίκες επιτέθηκαν σε μια εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό, φωνάζοντας «ο Αλλάχ θα σε τιμωρήσει» και τραυματίζοντάς της με μαχαίρια.
 
Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το πρωί στο βόρειο Λονδίνο, όπου η 30χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση περπατούσε στο δρόμο πηγαίνοντας στη δουλειά της.
 
Ξαφνικά μπροστά της βρέθηκαν τρεις γυναίκες οι οποίες φώναξαν ότι «ο Αλλάχ θα σε τιμωρήσει» και της επιτέθηκαν με μαχαίρια, τραυματίζοντάς την στην πλάτη.
 
Η γυναίκα σώθηκε από τα χειρότερα όταν εμφανίστηκε άνδρας που έτρεξε να τη βοηθήσει, τρέποντας τις επιτιθέμενες σε φυγή. 
 
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο ανατολικό Λονδίνο, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.
 
(πληροφορίες: Daily Mail)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 01:07