ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:08
MENU CLOSE

Σάλμα Χάγιεκ: Έτσι μου ζήτησε ο Τραμπ να βγούμε ραντεβού (Video)

13.06.2017 16:00

To ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει μια αδυναμία με τις όμορφες γυναίκες είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Ωστόσο, αν κάποιος χρειαζόταν επιβεβαίωση για όλα αυτά, η γνωστή -και κούκλα- μεξικανοαμερικανίδα ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ έσπευσε να διαλύσει κάθε αμφιβολία.

Μιλώντας στην σατιρική τηλεοπτική εκπομπή του Τρέβορ Νόα, η Χάγιεκ διηγήθηκε με πάσα λεπτομέρεια τον χονδροειδή τρόπο με τον οποίο ο Τραμπ επιχείρησε να βγει ραντεβού μαζί της.

Σύμφωνα με τη Χάγιεκ, το φλερτ άρχισε όταν σε μια εκδήλωση η ηθοποιός κρύωνε και ο Τραμπ της έδωσε το σακάκι του. Στη συνέχεια, ο μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ έπιασε κουβέντα με τον φίλο της.

Μετά προσκάλεσε το ζευγάρι στο ξενοδοχείο του στην Ατλάντικ Σίτι και ζήτησε τα τηλέφωνά τους. Ωστόσο, ο Τραμπ τηλεφώνησε μόνο στη Χάγιεκ.

«Μου ζήτησε να βγούμε και του είπα: “Και τι θα γίνει με τον φίλο μου; Είμαι τρελλή; Το ξέρεις ότι έχω δεσμό”. Και τότε μου απάντησε (σ.σ. ο Τραμπ) ότι “δεν είναι καλός για σένα, δεν είναι σημαντικός, δεν είναι αρκετά μεγάλος για σένα. Πρέπει να βγεις μαζί μου”» είπε η Χάγιεκ.

Τελικά η όμορφη ηθοποιός αρνήθηκε και ο Τραμπ την «εκδικήθηκε» λέγοντας σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα ότι ο ίδιος αρνήθηκε να βγει μαζί της επειδή ήταν… κοντή!

Δείτε εδώ το απίστευτο απόσπασμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version