ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:43
MENU CLOSE

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Τραμπ μπλόκαρε στο Twitter έναν από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς όλων των εποχών (Photos)

14.06.2017 14:07

 

Στο παλμαρέ του Κινγκ περιλαμβάνονται μερικά από τα γνωστότερα μυθιστορήματα τρόμου, όπως η “Λάμψη”, το “Κάρι”, το “Αυτό”, το “The Stand” και τόσα άλλα που είναι σχεδόν αδύνατον να μετρηθούν.

Ο Κινγκ, επίσης, είναι ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν διστάζει να κάνει τις απόψεις του γνωστές μέσω Twitter.

Φαίνεται ότι τα tweets του Κινγκ, ενόχλησαν τον Τραμπ, ο οποίος και προχώρησε στο μπλοκάρισμα του γνωστού συγγραφέα: αυτό σημαίνει ότι ο Κινγκ δεν μπορεί πλέον να βλέπει τα tweets του Τραμπ.

Η αντίδραση του Κινγκ ήταν σπαρταριστή: αρχικά, μόλις διαπίστωσε ότι ο Τραμπ τον είχε μπλοκάρει, δήλωσε χιουμοριστικά ότι “θα αυτοκτονήσω”.ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι η απόφαση αυτή του προέδρου των ΗΠΑ το καταδίκασε σε “μια υπαρξιακή έρημο απουσίας του Τραμπ.

Στο παιχνίδι, όμως, μπήκε και η Τζο Ρόουλινγκ, η συγγραφέας του “Χάρι Πότερ”, η οποία ενημέρωσε τον Κινγκ ότι ο Τραμπ δεν την έχει μπλοκάρει και ότι θα του στέλνει εκείνη τα tweets του.

Ωστόσο, και πέραν της πλάκας, νομικοί υποστηρίζουν ότι με το να μπλοκάρει χρήστες του Twiiter, o Τραμπ παραβιάζει το Σύνταγμα και δη το εδάφιο περί προστασίας της ελευθερίας του λόγου που ορκίστηκε να διαφυλάττει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:41
Exit mobile version