search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 02:44
MENU CLOSE

Συνεχίζει η Νικολούλη στον Alpha

04.07.2017 15:48
Νικολούλη: «Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά» - Media

 

Η μακροβιότερη εκπομπή έρευνας και αναζητήσεων της ελληνικής τηλεόρασης, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν στον Alpha.

Η επιτυχία αποτυπώθηκε και στα στοιχεία τηλεθέασης, καθώς το «Φως στο Τούνελ» ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του τόσο στο σύνολο του κοινού (όπου σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 25,5%, αφήνοντας πίσω του 13 μονάδες το δεύτερο κανάλι) όσο και στο δυναμικό κοινό 15-44 (όπου κατέγραψε μέσο όρο 22,3%, αφήνοντας 8 μονάδες πίσω το δεύτερο κανάλι). Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή κατέγραψε υψηλό μέσο όρο τηλεθέασης και σε επιμέρους κοινά, αγγίζοντας το 34%.

 

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 01:37