ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:17
MENU CLOSE

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού στη Δραπετσώνα - Τραυματίστηκαν ο δημοσιογράφος και δυο τεχνικοί

18.09.2017 19:40

 

Από την επίθεση των κουκουλοφόρων τραυματίστηκαν ο δημοσιογράφος και δυο τεχνικοί του σταθμού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον “Ευαγγελισμό”.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, την επίθεση που δέχτηκαν ο ρεπόρτερ Χρ. Μαζανίτης και οι τεχνικοί  του τηλεοπτικού συνεργείου του ANT1, Αλ. Πονσέ και Θ. Μελέτης, κατά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι.

“Τέτοιες ενέργειες  δεν έχουν καμία θέση στις διαδηλώσεις, και μας βρίσκουν όλους απέναντι. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού, και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση”.

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση

Με ανακοίνωσή της, η ΝΔ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Χρήστο Μαζανίτη, κάνοντας λόγο για «επίθεση θρασύδειλων αναρχικών».

 Στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως «πρόκειται για απόπειρα τρομοκράτησης του δημοσιογραφικού κόσμου, η οποία δεν πρόκειται να περάσει». Καλεί δε, την κυβέρνηση, «να εγκαταλείψει την ανοχή στη βία και την ανομία» και τις αστυνομικές αρχές «να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι ένοχοι να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:12
Exit mobile version