search
ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 18:34
MENU CLOSE

Παπαδημούλης όπως… Ραγκούσης: Υπάρχουν γκέι κλήρικοί…

09.10.2017 15:33
Παπαδημούλης: «Να προσφύγουμε στη Χάγη για την υφαλοκρηπίδα, την μόνη διαφορά μας με την Τουρκία» - Media

 

Μετά τον Γιάννη Ραγκούση, και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης πετά το γάντι στην Εκκλησία της Ελλάδας, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι κληρικοί και ότι η Εκκλησία στρουθοκαμηλίζει.

Συγκεκριμένα, σε tweet του, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε: «Υπάρχουν και κληρικοί που είναι ομοφυλόφιλοι και δεν είναι μεμπτό. Η Ιερά Σύνοδος, αντί να στέλνει εξώδικα και να απειλεί, ας μη στρουθοκαμηλίζει».

Αναμένεται η αντίδραση της Εκκλησίας της Ελλάδας, η οποία έχει ήδη στείλει εξώδικο στον κ. Ραγκούση, ο οποίος είχε ισχυριστεί σε συνέντευξή του ότι αρχιερείς του είχαν εξομολογηθεί ότι είναι ομοδφυλόφιλοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 18:33