ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:02
MENU CLOSE

Προσοχή: Γιατί δεν πρέπει να τρώτε ποτέ το φαγητό του αεροπλάνου

22.10.2017 12:22

 

Το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες της α’ θέσης που μπορεί να νομίζουν ότι το φαγητό τους είναι καλύτερο, όπως στην πραγματικότητα, όλες οι μερίδες προέρχονται από το ίδιο μέρος.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, τα γεύματα παρασκευάζονται μαζικά, περίπου 12 με 72 ώρες πριν, ενώ δεν είναι απίθανο να κρατούνται στο ψυγείο έως και πέντε μέρες!

Επιπλέον, η… συναρμολόγηση του δίσκου με σαλάτες, γλυκά, ψωμάκια, μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες γίνεται στο… πάτωμα.

Τα ζεστά γεύματα προετοιμάζονται σε μεγάλα βιομηχανικά ταψιά μέσα σε πλαστικούς φούρνους στους 5 βαθμούς Κελσίου για 90 λεπτά.

Όσο για τα ροφήματα… Ο καφές παρασκευάζεται με αμφιβόλου ποιότητας νερό, συνήθως όχι εμφιαλωμένο, ενώ ο βρασμός, λόγω υψόμετρου γίνεται σε διαφορετική θερμοκρασία, υψηλότερη της κανονικής, με αποτέλεσμα, να δημιουργείται ένα μείγμα που δεν έχει καμία σχέση με τον καφέ εδάφους.

Πηγή: newmoney.gr

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:01
Exit mobile version