ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:51
MENU CLOSE

Δοκάρι και αποβολή «κόλλησαν» τον Λεβαδειακό

06.11.2017 19:37

 

Μια ομάδα διεκδίκησε τη νίκη στο ματς ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Λαμία και αυτοί ήταν οι γηπεδούχοι, που τελικά «κόλλησαν» για συγκεκριμένους λόγους στο μηδέν (0-0).

Το σύνολο του Ζοσέ Ανιγκό κυριάρχησε σε κάθε μέρος του γηπέδου είχε τις κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο στη σημαντικότερη στιγμή του στο 42′, ο Τριποτσέρης ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο β’ μέρος ο Λεβαδειακός είχε ακόμα δύο καλές στιγμές με τις κεφαλιές των Τριποτσέρη και Γιακουμάκη, δείχνοντας ότι στο ίδιο τέμπο θα μπορούσε να βρει το γκολ, αλλά στο 62′ η αποβολή του Μεντί με δεύτερη κίτρινη κάρτα διαφοροποίησε τα δεδομένα.

Οι Βοιωτοί δεν μπορούσαν να βγουν με την ίδια ευκολία στην επίθεση, την ίδια στιγμή που η Λαμία δεν ήθελε να διακινδυνεύσει το παραμικρό με συνέπεια να μην κυνηγήσει το γκολ και έτσι το 0-0 ήταν φυσική απόρροια της εικόνας του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Νουάνκο (76’ Νιάσε), Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί (73’ Σουμπίνιο), Τόνι Σίλβα (64’ Φαβάρο), Γιακουμάκης

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος – Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης – Όμο, Μπλάζιτς (82’ Αναστασόπουλος) – Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα (59’ Τσούκαλος) – Βάντερσον (84’ Φράγκος).

Πηγή: Sport-fm

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:51
Exit mobile version