search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:31
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: MVP των ημιτελικών του Conference ο Ελ Κααμπί (Video)

03.05.2024 17:26
kaabi1

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχθηκε MVP των πρώτων ημιτελικών στο Conference League, μετά από σχετική ψηφοφορία της UEFA, με το χατ-τρικ που πέτυχε στο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός να του δίνει τη συγκεκριμένη διάκριση.

Ο Μαροκινός διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού επικράτησε του επιθετικού της Φιορεντίνα από την Ανγκόλα, Ενζολά, ο οποίος χάρισε στις καθυστερήσεις τη νίκη (3-2) στους “βιόλα”, στην αναμέτρησή τους με την Κλαμπ Μπριζ.

Να αναφέρουμε ότι ο Ελ Κααμπί έγινε ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος σημειώνει 30+ γκολ σε μία αγωνιστική περίοδο, έχοντας μάλιστα άλλα τέσσερα ματς μπροστά του με τον Ολυμπιακό.

Ο προηγούμενος που είχε καταφέρει κάτι ανάλογο ήταν ο Αλέκος Αλεξανδρής τη σεζόν 2001-02, όταν και σημείωσε 32 γκολ σε 37 συμμετοχές. Ο παλαίμαχος επιθετικός είχε σημειώσει 19 γκολ στο πρωτάθλημα σε 22 ματς, 11 στο Κύπελλο σε 10 αγώνες και δύο γκολ σε πέντε συμμετοχές στο Champions League.

Διαβάστε επίσης:

Άστον Βίλα: Η «ηρωίδα» διασώστης που έσωσε φίλαθλο της ομάδας όταν έπαθε ανακοπή στον θρίαμβο 4-2 του Ολυμπιακού

Euroleague: Πράσινος θρίαμβος με 95-88 – Ο Παναθηναϊκός «σφραγίζει» στο ΟΑΚΑ την πρόκριση

Στο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός ο πρίγκιπας Ουίλιαμ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01