ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:11
MENU CLOSE

Θ. Γιαννακόπουλος: «Δεν ξέρετε τι θυσίες έχουν γίνει για να φτάσει ο Παναθηναϊκός τα έξι αστέρια»

29.01.2018 17:09

 

«Σαν Παναθηναϊκός θα ήθελα να κερδίσει η ομάδα μου. Θέλω να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει καλύτερα και θα κερδίσει. Ο Ολυμπιακός είναι πεσμένος, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η απουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο είναι μειονέκτημα, όμως πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Παθιάζομαι με την ομάδα μου, θέλω πάντα να κερδίζει», σχολίασε αρχικά.

Για τον στόχο του πλεονεκτήματος έδρας, είπε: «Είναι σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας, ο Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις ήττες και ο Παναθηναϊκός τα πάει αρκετά καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί… », ενώ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Παναθηναϊκού γιατί η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις θυσίες που έχει κάνει η οικογένειά του, προκειμένου να σηκώσει ο Παναθηναϊκός έξι ευρωπαϊκούς τίτλους: «Η οικογένειά μου έχει προσφέρει πάρα πολλά ώστε ο Παναθηναϊκός να φτάσει να έχει έξι αστέρια στη φανέλα του. Δεν ξέρετε τι θυσίες έχουν γίνει. Αισθανόμαστε υπερήφανοι πραγματικά».

Πηγή: Sport-fm

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:11
Exit mobile version