search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:19
MENU CLOSE

Τελειώνει ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό – Σενάριο ακόμα και με υπηρεσιακό προπονητή στον τελικό Κυπέλλου

30.04.2024 09:39
terimpao

Η κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού στην (καταδικαστική) εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής (28/4) απ’ τον Άρη στη Λεωφόρο, η σκληρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει ο Τούρκος τεχνικός τους αγώνες, η διαχείριση του ρόστερ που έχει οδηγήσει στον παραγκωνισμό πολλών παικτών και οι αντιδράσεις του κόσμου μετά το ματς με τους «κιτρινόμαυρους», οδηγούν τον Φατίχ Τερίμ στην πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ, αν και στο μυαλό του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου υπήρχε ως βασική σκέψη η συνέχιση της κοινής πορείας τους και την επόμενη σεζόν (σκέψη που δεν κλονίστηκε ακόμη και μετά την σκληρή ήττα απ’ την ΑΕΚ στο ματς τίτλου), όσα έγιναν κι ακολούθησαν μετά το ματς με τον Άρη, τον οδηγούν σε αλλαγή πλεύσης, καθώς διαπίστωσε πως η όλη διαδικασία δεν έχει πλέον «επιστροφή».

Στην παρούσα φάση αυτό που προέχει για τους «πράσινους» είναι να αποφορτιστεί η κατάσταση και να επανέλθει η ηρεμία στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού σ’ αυτή τη διακοπή των 2,5 εβδομάδων έως το επόμενο ματς των play off με τον ΠΑΟΚ στις 15 Μαΐου, για να προετοιμαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται ενόψει του τελικού της 25ης Μαΐου με τον Άρη στο «Πανθεσσαλικό».

Κάποιες πληροφορίες μάλιστα φέρουν τη διοίκηση του Τριφυλλιού να εξετάζει ακόμα και την αντικατάσταση του Τερίμ πριν το τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη και την πρόσληψη “υπηρεσιακού προπονητή”, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στον τελευταίο της στόχο. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους διοικούντες να έχουν εξετάσει την περίπτωση του Λεωνίδα Βόκολου, αλλά το θέμα είναι πως δύσκολα θα δεχθεί ένας καταξιωμένος προπονητής να αναλάβει μόνο υπηρεσιακό ρόλο και χωρίς την προοπτική της επόμενης σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου προπονητή του, αφού ξεκαθαρίσει πρώτα το προφίλ και το προπονητικό μοντέλο με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς της Κάλιαρι και της Τζένοα (Video)

Euroleague: Πρόστιμα σε Αταμάν και Παναθηναϊκό για όσα είπαν για τη διαιτησία με τη Μακάμπι

Επίσημο: Στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:19