ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:47
MENU CLOSE

Κλείνει το κανάλι του Καρατζαφέρη αλλά αυτός «ξαναχτυπά»

11.02.2018 10:48

 

Οι άνθρωποι του καναλιού δε συμμετείχαν στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας γενικού τύπου και ο σταθμός θα πρέπει να σταματήσει να εκπέμπει.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dailymedia.gr, ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του ψάχνει τρόπους να κρατήσει ανοιχτό τον σταθμό με άλλη μορφή και έχει επιστρατεύσει τεχνικούς να ερευνήσουν τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία για έναν σταθμό που θα παίζει διαδικτυακά.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψάχνει τρόπο να εμφανίζεται σε καθημερινή βάση όπως έκανε και στις δύο προηγούμενες μορφές του καναλιού (Telecity, Τηλεάστυ). Για να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για να λειτουργήσει το νέο project, συμμετέχουνοι σπουδαστές της σχολής δημοσιογραφίας που ο ίδιος δημιούργησε και δεν αποκλείεται να στελεχώσουν τον νέο φορέα που θα δημιουργηθεί.

Η κίνησή του αυτή θυμίζει την «TV Press» που είχε ο ίδιος δημιουργήσει τη δεκαετία του 80 και μοίραζε στα σπίτια βιντεοκασέτες με συμπληρωματικά ρεπορτάζ και ειδήσεις που δεν μπορούσαν να βρουν οι τηλεθεατές στη δημόσια τηλεόραση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:46
Exit mobile version