ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:18
MENU CLOSE

Βράνιες: Πήρα τον Πρίγιοβιτς και του είπα ότι θα μας υποδεχθεί σαν πρωταθλητές στην Τούμπα

18.02.2018 18:45

 

Ο Βόσνιος στόπερ αποκάλυψε τι είπε στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ενόψει του «τελικού» με τον ΠΑΟΚ σε μερικές αγωνιστικές στη Τούμπα, ξεκαθάρισε πως η Ένωση είναι καλύτερη από τη Ντιναμό Κιέβου, ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης, και υπογράμμισε πως… πιτσιρικάς είχε ξαναβάλει τρία γκολ. 

Αρχικά, ανέφερε: «Πολλά πράγματα είναι περίεργα, δεν είναι τυχαία όμως, είμαι χαρούμενος για τα τρία γκολ που πέτυχα, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε». 

Αν έχει πετύχει ξανά χατ-τρικ στην καριέρα του: «Πριν από δεκαεπτά χρόνια, σε ένα παιχνίδι με τους Έφηβους». 

Για το ότι είναι ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια που σημειώνει χατ-τρικ: «Αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθεια». 

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την μπασκετική ομάδα κι αν σκέφτεται ο ίδιος ανάλογους τίτλους: «Αρχικά θέλω να συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου την ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και οι τίτλοι». 

Για την επόμενη αγωνιστική που η ΑΕΚ πάει στον Ατρόμητο: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, χθες πήρα τον φίλο μου τον Πρίγιοβιτς και του είπα ότι θα μας υποδεχθούν στην Τούμπα σαν πρωταθλητές». 

Για τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου: «Πιστεύω στην πρόκριση, είμαστε καλύτεροι».

Πηγή: sport-fm,gr

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version