ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Απίστευτο: Εκπαίδευση για απαγωγή στην προετοιμασία του γάμου Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ (Photo)

11.03.2018 17:34

 

Κι όμως, η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, εκτός από όλα τα παραπάνω, εκπαιδεύτηκε για δύο ημέρες στην ύπαιθρο του Χερεφορντσάιρ για το πώς θα αντιδράσει σε ενδεχόμενη απαγωγή της.

Η εκπαίδευση της μέλλουσας Δούκισσας του Σάσεξ έγινε από μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του βρετανικού στρατού (SAS) και στο πλευρό της κατά την διάρκεια της άσκησης ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι.
Σύμφωνα με το σενάριο της εκπαίδευσης, η Μέγκαν έπεσε θύμα απαγωγής και κρατήθηκε ως όμηρος, ενώ στην προσπάθεια απελευθέρωσής της χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά, ώστε η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι να είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει μια επίθεση εναντίον της.
 
Την ίδια εκπαίδευση είχε περάσει και η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρώην αξιωματικός των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων (SAS), Τζέραλντ Μουρ, δήλωσε για την εκπαίδευση της Μέγκαν στην Daily Express: “Παρόλο, που η Μέγκαν γνώριζε πως ο εχθρός δεν ήταν αληθινός, σας εγγυώμαι πως κατατρόμαξε από τον φόβο της. Χρησιμοποιούνται πραγματικά πυρά, ώστε αυτή να ξέρει πώς ακούγεται ένας αληθινός πυροβολισμός αν θα βρεθεί ποτέ, ο θεός να μην το επιτρέψει, σε κατάσταση επίθεσης”.
 
Πηγή: onalert/Daily Mail/Daily Mirror
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:09
Exit mobile version