search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:22
MENU CLOSE

Βόλος – Καταγγελία μητέρας: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί της έξω από εμπορικό κέντρο (Video)

03.05.2024 18:17
paidi_ksulo

Μία μητέρα κατήγγειλε μέσω βίντεο που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, πως προσπάθησαν να της αρπάξουν το παιδί της, έξω από εμπορικό κέντρο του Βόλου.

Συγκεκριμένα, η μητέρα αναφέρει πως όταν βγήκε έξω από το πολυκατάστημα, και κοντοστάθηκε προκειμένου να δουν τα παιδιά της κάποια δρώμενα με πασχαλινές χειροτεχνίες, αντιλήφθηκε μία τετραμελής ομάδα (δύο γυναίκες, δύο άντρες) να προσπαθεί, σπρώχνοντας με το σώμα, να αποσπάσει το παιδί από το χέρι της.

Η ίδια εξιστορεί σε βίντεο τα όσα της συνέβησαν, αναφέροντας, μεταξύ άλλων πως «δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν το είχα αντιληφθεί κι αν δεν τον κρατούσα σφιχτά. Ακόμη και εκεί δεν δίστασαν να προσπαθήσουν να κλέψουν ένα παιδί».

@eirhnhkondili #fy #fypシ゚viral #jumbo #volos #βολος #sos ♬ πρωτότυπος ήχος – eirhnh_MomOf2

Διαβάστε επίσης:

Βούλα: Οι Αρχές υποψιάζονται «κόντρες» μηχανών πίσω από την παράσυρση της 72χρονης

Πάσχα 2024: Εκτονώνεται σταδιακά η έξοδος των εκδρομέων – Βελτιωμένη η εικόνα σε Αττική Οδό και Αθηνών-Κορίνθου (videos)

Βοιωτία: Σε ύφεση η φωτιά στην Αγία Τριάδα – Προσπάθεια ελέγχου των μικροεστιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:20