search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:05
MENU CLOSE

Βούλα: Οι Αρχές υποψιάζονται «κόντρες» μηχανών πίσω από την παράσυρση της 72χρονης

03.05.2024 17:47
ekab new

Ένα νέο ενδεχόμενο εξετάζεται σχετικά με την παράσυρση της 72χρονης το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, στην Βούλα.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο η άτυχη ηλικιωμένη να χτυπήθηκε από μηχανές που έκαναν «κόντρα» μεταξύ τους στη Βούλα.

Όπως είναι γνωστό, η παραλιακή είναι ένα σημείο στο οποίο γίνονται κατά καιρούς κόντρες ανάμεσα σε οχήματα και αρκετές φορές έχει παρέμβει η ΕΛΑΣ να τις σταματήσει.

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, η 72χρονη δεν ξεψύχησε από το χτύπημα μίας μηχανής, αλλά από δύο, καθώς η πρώτη την παρέσυρε και ο οδηγός την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε ενώ η δεύτερη μηχανή την χτύπησε στο κεφάλι και την σκότωσε.

Ο 27χρονος αναβάτης της δεύτερης μηχανής, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε τον αναβάτη της πρώτης μηχανής που εξαφανίστηκε.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες του φρικτού δυστυχήματος, οι δύο μοτοσικλετιστές ήταν παρέα και δεν αποκλείεται να είχαν στήσει «κόντρα» μεταξύ τους και γι’ αυτό να είχαν αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2024: Εκτονώνεται σταδιακά η έξοδος των εκδρομέων – Βελτιωμένη η εικόνα σε Αττική Οδό και Αθηνών-Κορίνθου (videos)

Βοιωτία: Σε ύφεση η φωτιά στην Αγία Τριάδα – Προσπάθεια ελέγχου των μικροεστιών

Κρήτη: Στη φυλακή ο 50χρονος νονός για τη σεξουαλική κακοποίηση του βαφτιστηριού του – «Το προκάλεσε ο νεαρός» ισχυρίζεται και δηλώνει… άρρωστος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:01