search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:45
MENU CLOSE

Βοιωτία: Σε ύφεση η φωτιά στην Αγία Τριάδα – Προσπάθεια ελέγχου των μικροεστιών

03.05.2024 15:39
voiotia_fotia_0305_1460-820_new

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Αγία Τριάδα Βοιωτίας.

«Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα», σημειώνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της Βοιωτίας, Γιώργος Ντασιώτης, που βρίσκεται στον τόπο της πυρκαγιάς.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Ντασιώτης, «οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κινήθηκαν πολύ γρήγορα, μαζί τους βρέθηκαν και δυνάμεις του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς με συνέπεια να ελέγξουν τα μέτωπα της φωτιάς και αυτή τη στιγμή να προσπαθούν να ελέγξουν και τις μικροεστίες».

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες και κινητοποιήθηκαν αμέσως λόγω του ισχυρού ανέμου επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στο σημείο της φωτιάς μεταβαίνει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στη φυλακή ο 50χρονος νονός για τη σεξουαλική κακοποίηση του βαφτιστηριού του – «Το προκάλεσε ο νεαρός» ισχυρίζεται και δηλώνει… άρρωστος

Πάσχα 2024: Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η έξοδος των εκδρομέων – Αυξημένη κίνηση σε Αττική Οδό και Αθηνών-Κορίνθου (videos)

Κρήτη: Βίντεο «καίει» τον 51χρονο – Απολογείται για τη σεξουαλική κακοποίηση του βαφτιστηριού του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:44