Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ξέσπασε ο Έκτορας Μποτρίνι ενάντια σε όσους καταγγέλλουν το γεγονός ότι στην εκπομπή Hell’s Kitchen πετούν τα φαγητά και δεν τα δίνουν στους άστεγους.
«Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που παραπονιούνται πως πετάμε τα φαγητά στο Hell’s Kitchen, υπονοώντας πως θα έπρεπε να τα δίνουμε στους άστεγους και σε όσους πεινάνε. Όχι, κύριοι, όταν το φαγητό είναι κακό για όσους έχουν να το πληρώσουν είναι εξ ίσου κακό ή βλαβερό για όσους δεν έχουν.
Τι θέλετε, δηλαδή; Να δίνω τα καμένα, τα λύσσα στο αλάτι ή τα επικίνδυνα στους αδύναμους κρίκους του συστήματος;
Φυσικά, ό,τι καλό και ακόμα χρήσιμο περισσεύει το προσφέρουμε στους άστεγους και όπου αλλού χρειάζεται. Φυσικά, με τα υπόλοιπα της κουζίνας μας φτιάχνουμε φαγητό και αξιοποιούμε ό,τι μπορούμε, γιατί είναι έλλειψη σεβασμού και ιεροσυλία να πετάς την τροφή.
Να θυμάστε όμως πως οι συνάνθρωποι μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι και να μη βιάζεστε να βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα. Ότι δεν κάνει για μας δεν κάνει για κανέναν», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Έκτορας Μποτρίνι.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.