ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:10
MENU CLOSE

Ηθοποιός του «Σούπερμαν» διηύθυνε σπείρα σκλάβων του σεξ (Photos)

02.04.2018 15:34

 

Ο Κέιθ Ρένιερ συνελήφθη στο Μεξικό και κατηγορήθηκε ότι κρατούσε τις γυναίκες ως σκλάβες του σεξ, αφού σχημάτισε τα αρχικά του πάνω τους, καίγοντάς τις.

Ο Κέιθ Ρένιερ

Ο άνθρωπος που διέρρευσε πληροφορίες για τη σπέιρα, ο Φρανκ Παρλάτο ισχυρίζεται ότι η 35χρονη Άλισον Μακ, η οποία υποδύθηκε την Κλόε Σάλιβαν στο «Σούπερμαν: Τα χρόνια της νιότης» στρατολογούσε τις γυναίκες για τη σπείρα που ονομάζεται NXIVM.

Υποστηρίζει ότι η ίδια και η συμπρωταγωνίστριά της, Κρίστεν Κρέουκ, ενεπλάκησαν για πρώτη φορά όταν παρακολούθησαν σεμινάριο που διενεργήθηκε από τον Ρένιερ.

Η Κρίστεν Κρέουκ και η Άλισον Μακ

«Η Άλισον χρησιμοποιήθηκε, όπως και η Κρίστεν, ως δέλεαρ για να φέρει άλλες γυναίκες λόγω της προσωπικότητάς τους», δήλωσε στο New York Post. Όμως, όταν η Κρέουκ αποχώρησε, τότε η Μακ παρέμεινε και σκαρφίστηκε την ιδέα να μαρκαριστούν τα κορίτσια κοντά στις βουβωνικές τους περιοχές με τη χρήση ενός καυστηριακού στυλογράφου.

«Η Άλισον Μακ είναι η επόμενη που θα συλληφθεί. Ξεκίνησε ως σκλάβα του σεξ και κατέληξε να είναι αφέντρα σκλάβων. Το ψευδώνυμό της είναι” Pimp Mack “».

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:09
Exit mobile version