ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:50
MENU CLOSE

Κανέλλη: Ο Ερντογάν θα αξιοποιήσει τυχαία γεγονότα για ένα θερμό επεισόδιο

06.04.2018 10:34

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. «Ο Ερντογάν θα αξιοποιήσει θρησκευτικά, μειονοτικά, τυχαία — όπως οι δύο στρατιωτικοί στον Έβρο– γεγονότα, για ένα θερμό επεισόδιο, όταν τη φέρει σε θέση ισχύος», ανεφερε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Εξάλλου, αναφορικά με τη βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη Λάρισα, επεσήμανε ότι θα είναι «προπομπός σημαντικότερων επιχειρήσεων» και συμπλήρωσε: «όσο βαθύτερα εμπλεκόμαστε στους σχεδιασμούς του Ευρωατλαντικού Συμφώνου, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να πληρώνουμε κυριολεκτικά τα κερατιάτικα της προστασίας».

Σχετικά με την έξοδο από το Μνημόνιο που προαναγγέλλει η κυβέρνηση, η κ. Κανέλλη σχολίασε: «Πόρτα ανοίγει, πόρτα κλείνει».

Τέλος, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν «όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος ξεμείνουν από κωλοτούμπες και πάρουν και τις κατάλληλες οδηγίες από τους υποστηρικτές και συμμάχους τους ή καταρρεύσουν οι ευκαιρίες για εκμετάλλευση των εντυπώσεων».

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:48
Exit mobile version