ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:55
MENU CLOSE

Τι λέει το απόλυτο φαβορί της Eurovision για τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου! (Video)

19.04.2018 12:31

 

Πρόκειται για μια τραγουδίστρια που έχει προκαλέσει αίσθηση και έχει τραβήξει τα βλέμματα για την ενέργειά της και την αμεσότητα του λόγου της.

Η Netta Barzilai μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και εκτός από τη δική της συμμετοχή σχολίασε τόσο την ελληνική, όσο και την κυπριακή.

«Το Ισραήλ έχει ήδη κερδίσει φέτος! Αυτό που συνέβη όταν επιλέχθηκα για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στον διαγωνισμό, σε ένα ριάλιτι που είχε διάρκεια 6 μηνών, αντίστοιχο του The Voice, σημαίνει ότι το Ισραήλ αποδέχθηκε κάτι τόσο διαφορετικό, από το συνηθισμένο. Τόσο ασυνήθιστο!», ανέφερε συγκεκριμένα.

Αναφερόμενη στο τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Ελλάδα, το «Όνειρό μου», η τραγουδίστρια δε διστάζει να τραγουδήσει στον ρυθμό του προσθέτοντας: «Είναι καταπληκτικό. Λατρεύω αυτή την ενέργεια της Μεσογείου». Όσο για την κυπριακή συμμετοχή λέει: «Η Ελένη Φουρέιρα έχει τραγουδήσει το «Τι κοιτάς» που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στο Ισραήλ. Άκουσα το τραγούδι της το Fuego και είναι καταπληκτικό. Το λατρεύω! Πολύ ωραία ενέργεια» σχολιάζει για την αντίστοιχη συμμετοχή της Κύπρου.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:55
Exit mobile version