ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:32
MENU CLOSE

Η πρώτη αντίδραση Σαββίδη στην πρόσκληση Μελισσανίδη να δούνε μαζί τον τελικό στο ΟΑΚΑ

07.05.2018 20:18

 

Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά Σαββίδη υπήρξε το βράδυ της Δευτέρας, αφού εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι ναι μεν θα είναι στην Αθήνα τη μέρα του τελικού, αλλά όχι στο γήπεδο. Κάτι που σημαίνει ότι προς το παρόν δεν διαφοροποιεί τη στάση του. Το αν αλλάξει κάτι τα επόμενα 24ωρα απομένει να φανεί.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μέσω skype στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου του Βορρά» έστειλε τα συγχαρητήριά του τόσο στον Ράζβαν Λουτσέσκου όσο και στους παίκτες για την εικόνα τους, τη στάση και τη νοοτροπία τους.

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Ραζβάν, που έφτιαξε σε τόσο σύντομο διάστημα μια ομάδα με άψογο κλίμα και με πνεύμα νικητή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που τελειώσαμε δυναμικά και με το κεφάλι μας ψηλά το πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν και η διοίκηση έκαναν φέτος πρόοδο σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: όσα σοκ κι αν επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας να μας προκαλέσουν, δεν δημιουργήθηκε στην ομάδα πανικός και εκνευρισμός, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια», τους είπε αρχικά και στη συνέχεια έριξε το βάρος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ:

«Δεν το λέω συχνά, αλλά με έχετε κάνει περήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας, γιατί για εμάς όλα αρχίζουν τώρα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω εσάς, αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ γι αυτό. Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια».

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34
Exit mobile version