ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:50
MENU CLOSE

Cosmote: Το #GrowYourBusiness - Digital Training συνεχίζει το ταξίδι του σε Ξάνθη & Λαμία

11.05.2018 11:22

Πάνω από 2.000 επιχειρηματίες & ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια πανελλαδικά 
 

Τα νέα σεμινάρια του GrowYourBusiness θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου στην Ξάνθη (Ξενοδοχείο Elisso) και την Τετάρτη 13 Ιουνίου στην Λαμία, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων (Νέο Βιοκλιματικό Κτίριο Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας).

Στο πλαίσιο των δωρεάν σεμιναρίων, οι επιχειρηματίες & οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν την παρουσία της εταιρείας τους στο διαδίκτυο, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στα social media, καθώς και για τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Η ανταπόκριση του επιχειρηματικού κοινού στα εκπαιδευτικά προγράμματα του #GrowYourBusiness, που υλοποιούνται φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι μεγάλη. Μέχρι σήμερα, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 2.000, σε 8 πόλεις της Ελλάδας. Οι επιχειρήσεις που έχουν δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι όσες έχουν ως δραστηριότητα το εμπόριο, την εστίαση και τον τουρισμό, ενώ σημαντική είναι και η συμμετοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο και τον χώρο της υγείας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ειδικό microsite, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Στο πλαίσιο του #GrowYourBusiness, η COSMOTE προγραμματίζει νέες δράσεις με στόχο την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από τις προηγμένες δυνατότητες της τεχνολογίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:50
Exit mobile version