ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:26
MENU CLOSE

Θεοχαρόπουλος: Ο κυβερνητικός λαϊκισμός του Ζαππείου

22.06.2018 19:30

 

Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας υπέγραψε διαρκή λιτότητα για όλα τα επόμενα χρόνια και τριμηνιαία εποπτεία από τους “ξένους”! Έχει και η κοροϊδία τα όρια της!

«Είχαμε δε και αναφορές του κ. Τσίπρα για “έντιμη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που λοιδωρήθηκε από τις παλιές δυνάμεις του πολιτικού συστήματος”. Προφανώς κατατάσσει τον κ. Καμμένο στις νέες δυνάμεις του πολιτικού συστήματος! Ο κυβερνητικός εταίρος δεν άργησε παρά μόνο λίγα λεπτά για να επιβεβαιώσει τον πρωθυπουργό, χωρίζοντας τους Έλληνες “σε πραγματικούς πατριώτες και μη” και μιλώντας για “μαύρο μέτωπο της πολιτικής”, υπογράμμισε ο κ. Θεοχαρόπουλος και τόνισε ότι επρόκειτο για βαθιά διχαστικό λόγο που έρχεται από το παρελθόν, αποτελεί αιτία της κρίσης και είναι μακριά από τις ανάγκες του σήμερα για εθνική συνεννόηση.

«Τελικά η σημερινή δεν ήταν μια απλή φιέστα, αλλά ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη για το γεγονός ότι η κρίση είναι βαθιά, όχι μόνο οικονομική αλλά κυρίως κοινωνική και πολιτισμική και ότι η έξοδος από αυτήν δεν είναι μία εύκολη υπόθεση καθώς απαιτεί όχι μόνο πολιτική αλλαγή αλλά και ρήξεις με κατεστημένες νοοτροπίες και συμπεριφορές» κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:26
Exit mobile version