ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:40
MENU CLOSE

Δέκα ευτυχείς στιγμές από την φετινή ΔΕΘ

10.09.2018 08:14

 

2. Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν μίλησε αγγλικά. Τα είπε αμερικάνικα και αριστερά και τα καταλάβαμε όλοι.

3. Το κόκκινο της φωτιάς -και της Αριστεράς- κοστούμι της κυρίας Νοτοπούλου. 

4. Η διακριτική  παρουσία της αστυνομίας (μόλις 6000 αστυνομικοί) και η  συγκρατημένη χρήση χημικών απέναντι στους προκλητικούς … ακροδεξιούς διαδηλωτές. 

5. Οι κοινοί αγώνες Αμερικής – Ελλάδος που τιμώνται δέοντως κάθε 17 Νοεμβρίου και ενίοτε με εκδηλώσεις λατρείας στο άγαλμα Τρούμαν. 

6. Η αλτουσεριανή προσέγγιση του πρωθυπουργού για την συνεργασία  του με τον Καμμένο.  Ο κ Τσίπρας χαρακτήρισε τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, έντιμη και ειλικρινή, και τους ΑΝΕΛ «πατριωτική κεντροδεξιά».

7. Η λύση του συνταξιοδοτικού  φιλοσοφικά : ματαιότης  ματαιοτήτων μετά τα 70 το πρόβλημα θα «σβήσει»,  ποιος ζει ποιος πεθαίνει για να περιμένει σύνταξη… 

8. Η αποχώρηση του προέδρου του ΣΕΒ, Θεόδωρου Φέσσα, στην έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού και το εμπνευσμένο από τις βασικές διακηρύξεις του διαφωτισμού, σχόλιο του κου Τσίπρα: «Δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω. Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας!»  

9. «Τρία χρόνια μετά τη δύσκολη συμφωνία του Αυγούστου του 2015, είναι η πρώτη φορά που μπορώ να σας πω με απόλυτη σιγουριά ότι δικαιωθήκαμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός παραλείποντας για λόγους σεμνότητας το και: τα υπογράψαμε όλα!  

10. Η συγκινητική γενναιοδωρία του Έλληνα πρωθυπουργού να μας καλέσει να μοιραστούμε από κοινού το …όραμά του! 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:38
Exit mobile version