ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:54
MENU CLOSE

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Ζακ Κωστόπουλος εμποδίζεται να μπει σε φούρνο λίγο πριν τον ξυλοδαρμό στο κοσμηματοπωλείο (Video)

03.10.2018 12:48

 

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το news247.gr καταγράφει τον Ζακ Κωστόπουλο να εμποδίζεται από δύο άτομα να μπει σε φούρνο της περιοχής. Όπως προκύπτει από το οπτικό υλικό, ο 33χρονος, χωρίς να είναι επιθετικός, προσπαθεί να μπει στον φούρνο, ωστόσο εμποδίζεται από δύο άτομα που βρίσκονται έξω από το κατάστημα, εκ των οποίων ο ένας φέρει κίτρινη μπλούζα.

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται το news247.gr, αμέσως πριν ο νεαρός φέρεται να είχε διασχίσει την Πατησίων φωνάζοντας «βοήθεια».

Η συνέχεια είναι γνωστή: Ο Ζακ Κωστόπουλος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε εγκλωβισμένος στο κοσμηματοπωλείο να προσπαθεί να διαφύγει σπάζοντας τη τζαμαρία, και ενώ ήδη ένα τμήμα της τζαμένιας πόρτας είναι σπασμένο – από όπου και δέχεται αντικείμενο στο κεφάλι από τον ιδιοκτήτη. Ακολουθεί ο άγριος ξυλοδαρμός του από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και τον ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου, με κλωτσιές στο πρόσωπο ανάμεσα στα σπασμένα γυαλιά, και τέλος η βίαιη σύλληψη από την αστυνομία. Μεταφέρθηκε με χειροπέδες στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται ότι από την επόμενη ημέρα του τραγικού θανάτου του 33χρονου ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είχε απορρίψει το σενάριο της ληστείας/κλοπής, υποστηρίζοντας ότι ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να γλιτώσει, σημειώνοντας ότι υπάρχει οπτικό υλικό που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48
Exit mobile version