ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:01
MENU CLOSE

Βασίλης Σπανούλης, ο τελευταίος Σαμουράι... (video)

05.10.2018 13:05

 

Λίγη δόξα από τον άσο του Ολυμπιακού κλέβει και ο έτερος μεγάλος αστέρας του Παναθηναϊκού, ο Νικ Καλάθης, που με τη σειρά του, τραβάει τα βλέμματα με τις χορευτικές του φιγούρες.

Ο τίτλος του promo video είναι «duel» και οι θρύλοι της διοργάνωσης Θοδωρής Παπαλουκάς και Τζο Αρλάουκας παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο τις ομάδες τους, οι οποίες απαρτίζονται από τους stars της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Ο πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ και του Ολυμπιακού έχει στο ρόστερ του τον… Σαμουράι Βασίλη Σπανούλη που τεμαχίζει για πλάκα τα φρούτα. Μαζί με τον «Kill Bill» στην ομάδα του «Τεό» είναι ο Αλεξέι Σβεντ που δεν καταλαβαίνει από βάρη (Πέτερι Κόπονεν και Νικολό Μέλι), ο μπάρμαν Τομά Ερτέλ, οι χορευτές Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζέρεμι Πάργκο, αλλά και ο Άλμπερτ Όλιβερ.

Στην ομάδα του Αρλαόυκας δεσπόζει ο… χορευτής Νικ Καλάθης που κάνει την χορογραφία του μαζί με τους Ρέι ΜαΚκάλουμ και Νάντο Ντε Κολό. Για να τα καταφέρουν όμως χρειάζονται την πολύτιμη βοήθεια του ντράμερ Σενγκέλια, του κιθαρίστα Μπομπουά, αλλά και τους πολύτιμους Σέρχιο Γιουλ, Έντουιν Τζάκσον και Παούλιους Γιανκούνας.

Απολαύστε το βίντεο της Euroleague!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31
Exit mobile version