ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:10
MENU CLOSE

Ξέφυγε τελείως ο Τραμπ - Αποκάλεσε «αλογομούρα» αντίπαλό του

16.10.2018 16:47

 

Μετά την απόρριψη από ομοσπονδιακό δικαστήριο της μήνυσης της Στόρμι Ντάνιελς σε βάρος του για δυσφήμιση, ο Τραμπ αποκάλεσε την πρώην πορνοστάρ και πρώην ερωμένη του «αλογομούρα».

 

Συγκεκριμένα, σε ένα παραληρηματικό tweet ο Τραμπ έγραψε: «Ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε τη μήνυση της Στόρμι Ντάνιελς σε βάρος του Τραμπ. Τέλεια, τώρα μπορώ να κινηθώ σε βάρος της αλογομούρας και του τριτοκλασάτου δικηγόρου της στην Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει την επιστολή που υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, σκέτη απάτη!».

 

Το tweet του Τραμπ προκάλεσε την άμεση αντίδραση του συνήγορου της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι, ο οποίος του απάντησε: «Είσαι ένας αηδιαστικός μισογύνης και ντροπή για τις ΗΠΑ. Φέρε ό,τι θες, διότι θα αποδείξουμε στον κόσμο τι απατεώνας και ψεύτης είσαι. Με πόσες γυναίκες απάτησες τη σύζυγό σου ενώ είχατε ένα μωρό στο σπίτι;».

 

Αλλά και η Στόρμι Ντάνιελς έσπευσε να απαντήσει: «Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζω τον Πρόεδρό σας. Πέρα από τις, εχμ, ελλείψεις του, έχει αποδείξει την ανικανότητά του, το μίσος του για τις γυναίκες και την απουσία αυτοσυγκράτησης. Στο Τwitter ΞΑΝΑ! Και ίσως μια όρεξη για κτηνοβασία. Έλα, Μικρούλη. Το παιχνίδι αρχίζει»!

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:06
Exit mobile version