ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:24
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο «θαυματουργός» ξηρός καρπός που μειώνει χοληστερίνη και καρδιακά

25.10.2018 17:27

 

Παράλληλα, ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια πραγματοποίησαν έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Cancer Letters, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι «η κατανάλωση αμυγδάλων μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου, μέσω ενός λιπιδίου που περιέχουν».

Τέλος, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η κατανάλωση αμυγδάλων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της στεφανιαίας καρδιακής νόσου, λόγω της περιεκτικότητάς τους σε άπαχα (πρωτεΐνες και φυτικές ίνες) και μονοακόρεστα συστατικά, κάτι που δημοσιεύτηκε και στο ιατρικό περιοδικό Circulation.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06
Exit mobile version