ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:55
MENU CLOSE

Τρίτη ημέρα του συνεδρίου της νεολαίας του ΕΛΚ

03.11.2018 09:34

 

Το Συνέδριο θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου πρόκειται να απευθύνουν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μάνφρεντ Βέμπερ και οι Επίτροποι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Χρήστος Στυλιανίδης,

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ανέβουν στο βήμα ο Αλεξάντερ Στουμπ και ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής της καμπάνιας του ΕΛΚ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, Ντάρα Μέρφι.

Το Συνέδριο της Νεολαίας του ΕΛΚ θα συζητηθούν -μεταξύ άλλων- «οι προοπτικές και οι προκλήσεις της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, η κατάκτηση της ψηφιακής αγοράς από τους νέους επιχειρηματίες, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, καθώς και τα νέα δεδομένα που φέρνει η ψηφιακή εποχή στη δημοκρατία».

Την ερχόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του ΕΛΚ στο Ελσίνκι όπου θα εκλεγεί ο υποψήφιος της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς για την θέση του προέδρου της Κομισιόν.

Η Ν.Δ. έχει γνωστοποιήσει ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Μάνφρεντ Βέμπερ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει ότι «είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή στιγμή και είναι αυτός που χρειάζεται για να γίνει η Ευρώπη αυτό το οποίο θέλουμε».

Στην αντιπροσωπεία της ΝΔ στο Ελσίνκι θα συμμετέχουν εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι ευρωβουλευτές του κόμματος, ο επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, όπως και ο πρώην πρόεδρος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος -όπως έχει ανακοινωθεί- θα ηγηθεί της μάχης της ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Αμέσως μετά την εκλογή στο Ελσίνκι θα αρχίσει και ουσιαστικά η προεκλογική καμπάνια του ΕΛΚ για τις Ευρωεκλογές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:52
Exit mobile version