search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:30
MENU CLOSE

Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

03.05.2024 17:06
pasxa-new

Λίγο πριν τις ευρωεκλογές, οι πολιτικοί αρχηγοί σπεύδουν να απολαύσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης τις ημέρες του Πάσχα.

Με την προεκλογική εκστρατεία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η επιστροφή τους στην πρωτεύουσα θα σημάνει και την κορύφωση της προετοιμασίας τους για τις ευρωκάλπες.

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χθες έδωσε το παρών στην ακολουθία της Μεγάλης Πέμπτης στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, στην Τήνο, για το πασχαλινό τριήμερο και στη συνέχεια επιστρέφει στην Αθήνα, δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Στην Κέρκυρα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΣτέφανος Κασσελάκης, ο οποίος με την ευκαιρία της επίσκεψης είχε συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή και τον δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Στέφανο Πουλημένο, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κέρκυρας, Αλέξανδρο Αυλωνίτη. Ωστόσο πριν τις συναντήσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε βόλτα στα κατάμεστα καντούνια της Παλαιάς Πόλης του νησιού, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από κατοίκους του νησιού αλλά και αρκετούς εκδρομείς που επέλεξαν την Κέρκυρα για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα.

Εκτός από τις συναντήσεις και τις επαφές με τους τοπικούς παράγοντες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του, θα συμμετάσχει στις ακολουθίες των ημερών και θα παρακολουθήσει τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα του νησιού. Τη Δευτέρα του Πάσχα, επίσης, θα επισκεφτεί τους Παξούς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραμείνει στην Αθήνα. Απόψε, θα παραστεί στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω. Το Μεγάλο Σάββατο, θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, ενώ από Δευτέρα θα ξεκινήσει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

O ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αποφάσισε να περάσει μερικές ημέρες ανάπαυσης στην πατρίδα του, τη Λαμία.

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το Πάσχα ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στο Κιλκίς ο Δημήτρης Νατσιός και στην Καλαμάτα ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Τo μήνυμα της Σταύρωσης, είναι το μήνυμα της υπέρτατης θυσίας, αλλά και της μηδενικής ανοχής στην αδικία και του αγώνα για Δικαιοσύνη», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε ότι «η Ανάσταση έρχεται μετά τη Σταύρωση αρκεί να παλέψουμε και να μην παραιτηθούμε».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά (video)

Νέα Αριστερά: Εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα μετά το Πάσχα, με κεντρικό σύνθημα «Δώσε φωνή στο δίκιο σου»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης «χρεώνει» στην κυβέρνηση την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου – Η ακρίβεια στο επίκεντρο μετά το Πάσχα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01