ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:29
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση δικηγόρου που κακοποίησε σεξουαλικά εγγονή του – Τι έδειξε η εξέταση DNA

07.11.2018 12:57

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη μπει στην σχετική δικογραφία, πάνω στο κορίτσι δεν βρέθηκε DNA του 69χρονου άνδρα.

Ο Λαμιώτης δικηγόρος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2018 μετά από καταγγελία εκπαιδευτικού που φρόντιζε το κορίτσι και τον μικρότερο αδερφό της.

Από την πρώτη στιγμή ο 69χρονος φώναζε πως είναι αθώος, ωστόσο τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αρχές οδήγησαν εισαγγελέα και ανακριτή να αποφασίσουν την προφυλάκισή του.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μαρτυρία του 7χρονου κοριτσιού αλλά και η έκθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση, σύμφωνα με την οποία υπήρχαν έντονα σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού καθώς και μερική ρήξη παρθενικού υμένα.

Ο πρώην δικηγόρος του 69χρονου Δημήτρης Κρούπης,  που τον εγκατέλειψε όταν έμαθε το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του tvstar.gr και προσθέτει πως η εξέλιξη αυτή είναι ευνοϊκή για τον κατηγορούμενο θεωρώντας πως θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη της δίκης.

Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι η εξέταση για δείγμα DNA έγινε πέντε 24ωρα μετά την ημέρα που ο 69χρονος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την εγγονή του, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για το κατά πόσο θα μπορούσε να έχει μείνει DNA πάνω στο σώμα του κοριτσιού.

 

Πηγή: tvstar.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:29
Exit mobile version