ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:36
MENU CLOSE

Απάνθρωπο: Βασανίζουν τα ζώα πριν τα σφάξουν -Πετάνε τα ζωντανά αρνάκια σαν κούκλες στον αέρα (Video)

15.11.2018 07:56

 

Τις κάμερες εγκατέστησε κρυφά το προηγούμενο βράδυ, ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων. Το σφαγείο βρίσκεται στη Σεγκόβια, βόρεια της Μαδρίτης και η κάμερα έχει καταγράψει συγκλονιστικές σκηνές. Όπως για παράδειγμα έναν εργαζόμενο που μιλάει στο κινητό του και την ίδια στιγμή ένα αρνάκι κρέμεται στον αέρα και σφαδάζει από τους πόνους αλλά δεν του δίνει σημασία. Ή το κλείσιμο μιας μεγάλης μεταλλικής πόρτας από έναν άλλον εργαζόμενο η οποία καταπλακώνει άλλο μικρό αρνάκι.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις έχουν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονται για τους τρόπους θανάτωσης των ζώων οι οποίοι είναι σχεδόν πρωτόγονοι. Όπως προβλέπει η νομοθεσία τα ζώα θα πρέπει να έχουν αναισθητοποιηθεί και στη συνέχεια να θανατωθούν πριν φτάσουν στους κυρίως χώρους του σφαγείου, κάτι που δεν ακολουθείται. Τα ζώα σφάζονται και γδέρνονται ζωντανά και επιτόπου.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 πάλι σε σφαγείο στην Ισπανία, δυο εργαζόμενοι καθώς και οι υπεύθυνοι καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια επειδή χτυπούσαν στο κεφάλι τα γουρούνια πριν τα σφάξουν, αντί να τα αναισθητοποιήσουν.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:36
Exit mobile version