ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:07
MENU CLOSE

Τι να κάνετε για να μην πιτσιλάει το λάδι έξω από το τηγάνι την ώρα που τηγανίζετε

06.01.2019 12:36

 

Μπορείτε να αποφύγετε τις πιτσιλιές καυτού λαδιού με λίγο αλάτι. 

Αφού κάψει το λάδι και πριν ρίξετε μέσα σε αυτό τις πατάτες, τους κεφτέδες ή ό,τι άλλο έχετε σκοπό να τηγανίσετε, ρίξτε λίγο αλάτι σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού

Δεν θα πιτσιλιστείτε ποτέ ξανά και δεν θα κάνετε και χάλια την κουζίνα σας.

Extra tip: Για να καθαρίσει εύκολα το τηγάνι σας αμέσως μετά το τηγάνισμα δεν έχετε παρά να χύσετε το λάδι σε ένα πλαστικό μπουκάλι (αφού πρώτα κρυώσει) και να αλατίσετε και πάλι την επιφάνεια του τηγανιού αφού πρώτα το βρέξετε.

Το αλάτι βοηθάει πολύ και στο καθάρισμα. Αφού το αφήσετε για 10 λεπτά, πάρτε το σφουγγάρι και περάστε το. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Πηγή: spirossoulis.com

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:00
Exit mobile version