ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:34
MENU CLOSE

Η Ελ ΜακΦέρσον και ο Σάιμον Μπέικερ τιμήθηκαν από τον Αμερικανο-Αυστραλιανό Σύνδεσμο

06.02.2019 08:47

 

Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν το μοντέλο Ελ ΜακΦέρσον και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σάιμον Μπέικερ, οι οποίοι παρέλαβαν τα βραβεία από τη δημοσιογράφο Λάουρα Μπράουν και τον ηθοποιό Χιου Τζάκμαν, αντίστοιχα.

«Ο Αμερικανο – Αυστραλιανός Σύνδεσμος είναι πολύ σημαντικός για μένα, είμαι από την Αυστραλία και έχω κάνει καριέρα στην Αμερική τα τελευταία 37 χρόνια», δήλωσε η Ελ ΜακΦέρσον κατά τη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε. «Και επίσης υποστηρίζει την τέχνη. Είναι θαυμάσιο να βλέπω τόσους πολλούς επιτυχημένους Αυστραλούς εδώ απόψε. Είμαι Αυστραλή και έχω μια αυστραλιανή εταιρεία [WelleCo] και βλέπω ότι πάει πολύ καλά. Αισθανόμαστε πολύ δεμένοι με τη Νέα Υόρκη, ιδιαίτερα» τόνισε.

Την Ελ ΜακΦέρσον συνόδευε ο γιος της Αρπάντ Φλιν Αλεξάντερ Μπουσόν, ο οποίος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη ειδικά για την εκδήλωση την περασμένη Πέμπτη.

«Πηγαίνει σε Σχολή στη Βοστόνη και αύριο θα πάρει απουσία. Είναι ωραίο για εκείνον να έρχεται σε εκδηλώσεις, στις οποίες στηρίζονται δημιουργικοί άνθρωποι» ανέφερε.

Τα έσοδα από το δείπνο του Αμερικανο-Αυστραλιανού Συνδέσμου διατίθενται στο Αμερικανο-Αυστραλιανό Ταμείο Τεχνών, το οποίο παρέχει υποτροφίες σε καλλιτέχνες για την καλλιτεχνική τους εξέλιξη σε μία από τις δύο χώρες.

Στην τελετή απονομής και στο δείπνο παρέστησαν η Ναόμι Γουότς και η Σανίνα Σάικ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06
Exit mobile version