search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:35
MENU CLOSE

Έμμα Στόουν: Το φιλί στον σύζυγό της και το «ευχαριστώ» στον Λάνθιμο μετά το Όσκαρ (Video)

11.03.2024 17:06
emma stone oscar 540- new

Δεύτερο Όσκαρ στην καριέρα της για την Έμμα Στόουν και η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε κάθε λόγο να είναι συγκινημένη.

Στη λαμπρή τελετή τα ξημερώματα της Δευτέρας κέρδισε το  Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου (μετά το «La la Land») για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου. 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός πριν ανέβει στην σκηνή έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στον σύζυγό της Dave McCary, που φυσικά έγινε viral.

Στη συνέχεια, ανεβαίνοντας στη σκηνή φανερά συγκινημένη, αρχικά είπε με χιούμορ:«Έχει σπάσει το φερμουάρ μου. Νομίζω ότι συνέβη νωρίτερα όταν χορεύαμε στο “I’m Just Ken”».

«Πριν δυο βράδια πανικοβλήθηκα με αυτή την πίεση. Ο Γιώργος (Λάνθιμος) μου είπε “βγάλε τον εαυτό σου από αυτή την κατάσταση”. Και είχε δίκιο. Δεν είναι δικό μου αυτό το βραβείο. Μια ολόκληρη ομάδα δούλεψε σκληρά για αυτή την ταινία. Γιώργο, σ’ ευχαριστώ για αυτό τον ρόλο που άλλαξε τη ζωή μου» δήλωσε η ηθοποιός κατά την παραλαβή του πολυπόθητου αγαλματιδίου, ενώ ο ίδιος ο σκηνοθέτης τη συγχάρηκε με μια αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η νίκη της,

Επίσης ευχαρίστησε την οικογένειά της – την μητέρα της, τον σύζυγο της και την κόρη της που γίνεται τριών ετών σε λίγες μέρες και έχει κάνει τη ζωή της πολύχρωμη και σινεμασκόπ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας σκηνοθέτης «δίνει» για δεύτερη φορά το βραβείο της συγκεκριμένης κατηγορίας στην πρωταγωνίστριά του. Πριν λίγα χρόνια, είχε κερδίσει και η Ολίβια Κόλμαν Όσκαρ για το «The Favorite».

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2024: Το φόρεμα που σχεδίασε η Αντζελίνα Τζολί για τη φετινή τελετή (photos)

Αλ Πατσίνο: Αντιδράσεις στα social media για τον τρόπο που ανακοίνωσε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας (Video)

Χωρίς τη Χατζίδου το «Breakfast@Star» σήμερα – Ατύχημα για την παρουσιάστρια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:35