search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:22
MENU CLOSE

Χωρίς τη Χατζίδου το «Breakfast@Star» σήμερα – Ατύχημα για την παρουσιάστρια (Video)

11.03.2024 12:04
chatzidoy-new

Απούσα ήταν η Ελένη Χατζίδου από την εκπομπή «Breakfast@Star», το πρωί της Δευτέρας, λόγω ενός ατυχήματος που είχε στο χέρι της.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Ετεοκλής Παύλου, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό χωρίς τη σύζυγο και συμπαρουσιάστριά του στο πλευρό του.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει, είχαμε ένα ατύχημα χθες, χτύπησε το χεράκι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θεωρώ πως αύριο όλα θα είναι καλά. Εγώ να της δώσω το δικό μου προσωπικό Όσκαρ σε εκείνη για τη γενναιότητα που έχει, μαζί με ένα γλυκό φιλί και τα περαστικά μου. Την περιμένουμε αύριο, πρώτα ο Θεός» είπε ο παρουσιαστής.

Λίγο αργότερα, η Ελένη Χατζίδου με μια ανάρτηση στα social media έδειξε το τραυματισμένο της χέρι, ενώ ενημέρωσε ότι το ατύχημα δεν είναι το μόνο δυσάρεστο συμβάν, καθώς η κόρη τους λίγες ημέρες μετά τη νοσηλεία της έχει και πάλι πυρετό.

«Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο. Και το χειρότερο; Η Μελίτα έχει πάλι πυρετό» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί (Photos)

Όσκαρ 2024: Σόκαρε τους πάντες ο Τζον Σίνα – Εμφανίστηκε στη σκηνή… γυμνός! (Video)

Σοφία Παυλίδου: «Είχα γίνει σαν τέρας στην εγκυμοσύνη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06