search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:06
MENU CLOSE

Όσκαρ 2024: Σόκαρε τους πάντες ο Τζον Σίνα – Εμφανίστηκε στη σκηνή… γυμνός! (Video)

11.03.2024 09:21
sina-new

Η 96η τελετή των Όσκαρ πραγματοποιήθηκε ξημερώματα της Δευτέρας 11 Μαρτίου, στο Λος Άντζελες, με τους σταρ να περπατούν στο κόκκινο χαλί πριν τη λαμπερή τελετή, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις τους.

Στα… αξιοσημείωτα της βραδιάς, πάντως, τοποθετείται αναμφισβήτητα η εμφάνιση του Τζον Σίνα, με τον ηθοποιό να παρουσιάζεται γυμνός στη σκηνή του Dolby Theatre προκειμένου να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερων κοστουμιών. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνισή του αυτή σόκαρε τόσο τους παρευρισκομένους, όσο και τους εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούσαν ζωντανά την τελετή.

Μάλιστα, ο πρώην superstar και παλαιστής του WWE αρχικά εμφανίστηκε δειλά στη σκηνή, συζητώντας το θέμα της εμφάνισής του με τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ.

Τελικά ο Σίνα… πείστηκε και προχώρησε προς το μικρόφωνο έχοντας ως μοναδική κάλυψη στο επίμαχο σημείο την κάρτα των υποψηφιοτήτων.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο Τζον Σίνα δεν ήταν κυριολεκτικά γυμνός, με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα παρασκήνια να αποκαλύπτουν πως φορούσε ειδικό εσώρουχο.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Παυλίδου: «Είχα γίνει σαν τέρας στην εγκυμοσύνη» (Video)

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τις κόρες του: «Μου έχουν πει και κάνει άβολα πράγματα» (Video)

Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να γίνομαι βορά στην κάθε παρουσιάστρια που θέλει να πουλήσει ακτιβισμό στην πλάτη μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:06