search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:42
MENU CLOSE

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Παγωμένη» καλημέρα στην εκπομπή – «Το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο» (Video)

20.02.2024 11:09
chatzidoy-payloy-new

Με «παγωμένο» χαμόγελο καλημέρισαν, το πρωί της Τρίτης, τους τηλεθεατές η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς η κόρη τους βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας ότι η μικρή Μελίτα βλέπει τους γονείς της από την τηλεόραση, έχοντας στο πλευρό της τη γιαγιά της.

«Είναι μια μέρα περίεργη! Το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο, τώρα μας βλέπει! Πολλά φιλιά Μελιτάκι μου! Και στην πεθερούλα μου φυσικά, που είναι μαζί της και την προσέχει, τη δεύτερη μανούλα μου! Πολλά φιλιά και στις δυο σας! Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» είπε με τον Ετεοκλή Παύλου να προσθέτει:

«Τα νέα είναι καλύτερα, πολλά φιλιά στο κοριτσάκι μας».

Μια μέρα πριν, η Ελένη Χατζίδου απουσίαζε από την εκπομπή, ενώ είχε ενημερώσει μέσα από ένα βίντεο στα social media για την υγεία της κόρης της, λέγοντας ότι έπειτα από μια εβδομάδα που είχε πυρετό, αποφάσισαν να πάνε στο νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Ατύχημα πάνω στη σκηνή – Η στιγμή που χορευτής τη «ρίχνει» από την καρέκλα (Video)

«Λύγισε» ο Γιώργος Νταλάρας – «Δεν είναι ζωή αυτή, δεν τη θέλω αυτή τη χώρα» (Video)

Bafta 2024: Οι διοργανωτές ξέχασαν τον Μάθιου Πέρι στην ενότητα «Εις μνήμην» – Η «δικαιολογία» που εξόργισε τους τηλεθεατές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:42