search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:37
MENU CLOSE

Μαντόνα: Ατύχημα πάνω στη σκηνή – Η στιγμή που χορευτής τη «ρίχνει» από την καρέκλα (Video)

20.02.2024 10:39
madonna-ptosi-new

Ένα ατύχημα πάνω στη σκηνή είχε η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Climate Pledge Arena, σοκάροντας το κοινό της.

Όλα συνέβησαν όταν η 65χρονη τραγουδίστρια κάθισε σε μια καρέκλα ενώ ερμήνευε το “Open Your Heart”. Όπως βλέπουμε σε βίντεο που εξασφάλισε το TMZ, το ατύχημα συνέβη όταν ένας εκ των χορευτών προσπάθησε να σύρει την καρέκλα, όπως απαιτούσε το πρόγραμμα και η χορογραφία, ωστόσο, ο χορευτής φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο της καρέκλας, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο ανάσκελα.

Η Μαντόνα βρέθηκε, λοιπόν, ξαπλωμένη στο έδαφος, ενώ λίγο μετά το αρχικό σοκ, προσπάθησε να αντιμετωπίσει το ατυχές συμβάν με ψυχραιμία συνεχίζοντας το πρόγραμμα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα…

«Βροχή» τα σχόλια στο Twitter

Όπως ήταν λογικό, το περιστατικό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με άλλους να αναφέρονται στο ατυχές συμβάν και άλλους στις… επιπτώσεις του!

«Κάποιος απολύθηκε» είπε ένας χρήστης αστειευόμενος.

«Η γιαγιά θα πονέσει το πρωί» ειρωνεύτηκε κάποιος άλλος.

«Αυτός ο τύπος… δεν θα τον θυμόμαστε ποτέ για τίποτα άλλο εκτός από το γεγονός ότι κατέστρεψε τη Μαντόνα» είπε ένας τρίτος χρήστης .

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok , η Μαντόνα φαινόταν να χαμογελά καθώς κοίταζε τον χορευτή μετά το ατύχημα/

«Γέλασε. Πριν από 20 χρόνια θα τον απέλυε επί τόπου!! Την αγαπώ» είπε ένας θαυμαστής.

«Τουλάχιστον γέλασε και έχει χιούμορ», απάντησε ένας άλλος.

@madonnafever Madonna falls and picks herself up like a real pro 💪🏻❤️ | 2nd show in Seattle last night. Credits: kroogi (YouTube) @madonna #madonna #madonnafans #queenofpop #madonnamusic #madonnatiktok #madonnaforever #madonnalive #madonnatour #celebrationtour #openyourheart #seattle #foryou #foryoupage #fyp ♬ Open Your Heart – Madonna

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι καρέκλες που χρησιμοποιήθηκαν στην περιοδεία του hitmaker του “Like a Virgin” “Celebration” προκαλούν προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

«Λύγισε» ο Γιώργος Νταλάρας – «Δεν είναι ζωή αυτή, δεν τη θέλω αυτή τη χώρα» (Video)

Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχω ευθύνη απέναντι στην εγγονή μου να ζήσω»

Bafta 2024: Άσχετος ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με Νόλαν και Μέρφι για την παραλαβή βραβείου για το Oppenheimer (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07