search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:05
MENU CLOSE

Bafta 2024: Οι διοργανωτές ξέχασαν τον Μάθιου Πέρι στην ενότητα «Εις μνήμην» – Η «δικαιολογία» που εξόργισε τους τηλεθεατές

19.02.2024 17:53
matthew perry- emmy’s 876- new

Την αντίδραση τηλεθεατών και χρηστών των social media προκάλεσε η παράλειψη των διοργανωτών των βραβείων Bafta, των βρετανικών Oscar να μην περιλάβουν στο καθιερωμένο In Memoriam (εις μνήμην), τον Μάθιου Πέρι, που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο σκορπίζοντας θλίψη και προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση.

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που οι διοργανωτές των Bafta αναγκάστηκαν να εκδώσουν ανακοίνωση όπου προέβαλλαν μια δικαιολογία που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη οργή.

Όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους, ο Μάθιου Πέρι δεν συμπεριλήφθηκε στους ηθοποιούς που έφυγαν από τη ζωή τον τελευταίο χρόνο γιατί είχαν προγραμματίσει να τον εντάξουν στο αποχαιρετιστήριο βίντεο που θα προβληθεί στα τηλεοπτικά Bafta τον Μάιο. 

Μόλις πρόσφατα ο εκλιπών ηθοποιός είχε τιμηθεί στην τελετή των βραβείων Emmy με αποχαιρετιστήριο βίντεο.

Αυτό όμως εξόργισε ακόμα περισσότερο τους τηλεθεατές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έγραφαν στις αναρτήσεις τους ότι ο Μάθιου Πέρι μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός από την ίσως πιο επική τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», αλλά είχε κάνει και καριέρα στον κινηματογράφο.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Έχει την «ισχυρή πεποίθηση» ότι ο Χάρι δεν μπορεί να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά του

Πέτρος Ξεκούκης για ομόφυλα ζευγάρια: «Ο Χριστός ευλόγησε τον γάμο του άντρα και της γυναίκας» (Video)

Famagusta: Το Twitter «υποκλίνεται» στον Γρηγόρη Βαλτινό για την ερμηνεία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:03