search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:57
MENU CLOSE

Όσκαρ 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί (Photos)

11.03.2024 10:38
oscar-new

Λαμπερές εμφανίσεις, φορέματα υψηλής ραπτικής και εντυπωσιακά κοσμήματα είχαν την τιμητική τους στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, στο φετινό κορυφαίο θεσμό των κινηματογραφικών βραβείων Όκσαρ του Λος ‘Αντζελες.

Μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν η Έμα Στόουν η οποία κέρδισε το κορυφαίο βραβείο, Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στην ταινία «Poor Things».

Η ηθοποιός φόρεσε μία custom-made Louis Vuitton δημιουργία σε πράσινο της μέντας και ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο περιδέραιο 30 καρατίων του οίκου. Ωστόσο, όταν σηκώθηκε να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο είχε ένα μικρό ατύχημα με το φόρεμά της.

Άλλη μια ηθοποιός που τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της ήταν η Ντα’Βάιν Τζόι Ράντολφ η οποία έλαβε το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Τα παιδιά του Χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν, φορώντας μία εντυπωσιακή γαλάζια τουαλέτα Louis Vuitton.

Η Αμέρικα Φερέρα συγκατελέγεται, επίσης, στις εμφανίσεις που δεν πέρασαν απαρατήρητες. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε μία ροζ Versace δημιουργία.

«Σκεφτήκαμε να κρατήσουμε το ροζ για το τέλος» δήλωσε η στυλίστρια Κάρλα Γουέλς για το φόρεμά της που όπως μάλιστα για τη δημιουργία του χρειάστηκαν περισσότερες από 400 ώρες εργασίας.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν όμως και η Έμιλι Μπλαντ η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια δημιουργία Schiaparelli που συνόδευσε με κοσμήματα Tiffany & Co.

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τη Σίνθια Εριβο η οποία έκανε την εμφάνισή της με ένα πράσινο σκούρο φόρεμα Louis Vuitton και κοσμήματα Roberto Coin.

Άλλη μια που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η Μισέλ Γιο η οποία έλαμψε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα ασημί φόρεμα Balenciaga το οποίο συνδύασε άψογα με μαύρα γάντια, διαμαντένια σκουλαρίκια Cindy Chao και ένα εντυπωσιακό ρολόι.

H Ρίτα Μορένο δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη, καθώς η 92χρονη ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή επιλέγοντας ένα φόρεμα από ταφτά και βελούδο Badgley Mischka και κομψά μαύρα opera γάντια ενώ αποκάλυψε ότι φορούσε περούκα.

«Απλώς διασκεδάζω φορώντας [την]. Είναι φόρος τιμής στην Τσίτα Ριβέρα, μια γυναίκα που αγάπησα πολύ» είπε η Ρίτα Μορένο στο κόκκινο χαλί η οποία συνοδευόταν από την κόρη της Φερνάντα Λουίζα Γκόρντον.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Barbie», Μάργκοτ Ρόμπι ήταν επίσης μια από τις παρουσίες που δεν θα μπορούσαν να μη σχολιαστούν. Η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Versace και κοσμήματα Fred Leighton, κερδίζοντας κολακευτικά σχόλια.

Η Kάρεϊ Μάλιγκαν έκανε τη διαφορά με την υποψήφια για την ταινία «Maestro» να επιλέγει μία ασπρόμαυρη δημιουργία Balenciaga του 1951 και κοσμήματα Fred Leighton.

Ακολουθούν οι: Σάντρα Χιούλερ που έλαμψε με μία με μαύρη custom δημιουργία του οίκου Schiaparelli, η Αριάνα Γκράντε που επέλεξε μία εντυπωσιακή ροζ τουαλέτα Giambattista Valli Haute Couture με κοσμήματα Tiffany & Co, όπως επίσης, η Zendaya που ανέβηκε στη σκηνή με ένα φόρεμα από μετάξι Armani Privé και κοσμήματα Bulgari, αλλά και η ‘Ανια Τέιλορ-Τζόι που τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί με ένα ασημί φόρεμα Dior Haute Couture και κοσμήματα Tiffany & Co.

Στις ιδιαίτερα λαμπερές παρουσίας της βραδιάς συγκαταλέγονται όμως και οι: Φλόρενς Πιου φορώντας ένα ασημένιο φόρεμα Del Core και κοσμήματα Bulgari, η Λουπίτα Νιόνγκο με ένα φόρεμα Armani Privé και κοσμήματα De Beers, η Κάθριν Ο’ Χάρα, επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμά με παγιέτες και σκουλαρίκια Rahaminov Diamonds, η Εύα Λονγκόρια που φόρεσε μία βελούδινη μαύρη δημιουργία Tamara Ralph και κοσμήματα Bucherer, η Σαρλίζ Θερόν που ήταν πανέμορφη με ένα γκρι ντραπέ σατέν φόρεμα Dior Haute Couture και κοσμήματα Boucheron, αλλά και η Μπίλλι ‘Αιλις που έφτασε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια ασπρόμαυρη καρό φούστα, λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι, λευκές κάλτσες και παπούτσια Mary Jane, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με μια ασπρόμαυρη τσάντα Chanel.

Άλλες εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2024: Σόκαρε τους πάντες ο Τζον Σίνα – Εμφανίστηκε στη σκηνή… γυμνός! (Video)

Σοφία Παυλίδου: «Είχα γίνει σαν τέρας στην εγκυμοσύνη» (Video)

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τις κόρες του: «Μου έχουν πει και κάνει άβολα πράγματα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58