ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:11
MENU CLOSE

Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία - Μανιασμένοι άνεμοι 10 μποφόρ σε Αιγαίο και Ιόνιο

13.02.2019 16:33

 

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Ωρωπός- Ερέτρια, Αρκίτσα-Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνος και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Κλειστό είναι και το Ρίο-Αντίρριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις δρομολογίων η ακυρώσεις

Απαγορευτικό απόπλου των πλοίων από το λιμάνι του Ηρακλείου εξέδωσε , το Κεντρικό Λιμεναρχείο, λόγω των θυελλωδών ανέμων που καλύπτουν ολόκληρη τη διαδρομή του δρομολογίου των επιβατηγών πλοίων προς τον Πειραιά.

Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με ένταση έως και 9 μποφόρ, ενώ οι επιβάτες που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν, θα πρέπει να απευθύνονται στις ναυτιλιακές εταιρείες προκειμένου να ενημερώνονται για την πορεία του απαγορευτικού.

Κλειστή είναι από τις 18:30 το απόγευμα, η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο νότιο Ιόνιο.

H νέα κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, επηρέασε και τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις του Ιονίου, καθώς οι άνεμοι φθάνουν τα 8-9 μποφόρ, ενώ σύμφωνα με το λιμεναρχείο Ζακύνθου, νεότερα αναμένονται μετά τις 12 το βράδυ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01
Exit mobile version